Friday, March 8, 2013

Semua pun nak instant!

Sekarang, semua pun orang nak SEGERA. Mi segera, Milo 3 in 1 (tujuan untuk segera jugak), duit segera..





Haa..over la kau..penat aku belajar architecture, tak tido malam, duduk studio tak balik rumah time orang semua cuti, bukak pose sahur pun kat studio, design kene reject, crit kene kutuk, final kene fire sampai rentung, duit habis buat printing buat model 4 tahun....

Senang je jadi arkitek rupenye! dengggg...rugi la kau.. Gi sana bakor degree. Ke amek buat bungkus nasik lemak.

haha!

No comments:

.another day of Allah's mercy.

Lilypie Kids Birthday tickers