Sunday, November 27, 2011

What's wrong for being no 2?

Walau aku senyum bukan berarti
Aku selalu bahagia dalam hari
Ada yang tak ada di hati ini
Di jiwa ini hampa

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina

Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta

Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina

Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta

Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta


Somehow,somewhat this song ada dalam my iTunes playlist..macam mana ada dalam tu,kena tanya cik Amirah Farhana,deskmate dok sebelah dalam studio ni haa~

Denga lagu ni,macam kene tempeleng..=P
 
But there's something to point out, o the lyrics by meaning..
 
"...Tuhan berikanlah aku cinta..Aku juga berhak bahagia..."
 
dear Ayushita..we don't usually telling God what He suppose to do,ok..He's planned it well.It us that know nothing..tok soh eh dok ngeluh huu haah huuuh haaahh..(??!!)
 
Best things always happen to those who with patience.

"...Namun ada saja cobaan hidup..Seakan aku hina.."
 
Ayushita..what's wrong for being tested? what's wrong for ceramic pot to be burn in fire with high temperature and for a long time?

Do you know who people grading ceramics? the one which can withstand free fall is the highest grade and the most expensive.

How to make one? by burn it in furnace in 6000 degree Fahrenheit for 20 hours. =)
 
Semua orang dok huru hara mengejar tahta..nak jadi yang pertama, yang ter..yang paling..tak da masalah,Islam pun galakkan kita jadi yang terbaik dalam apa-apa je yg kita buat..masalah tu datang bila jadi no 1 je yang jadi fokus sampai kita lupa yang PERTAMA dalam diri setiap insan seharusnya: TUHAN.
 
Once I ask Kak Hana',what is the first thing she do when she's decide on settle down and get married? She said, "I change my iTunes playlist.." Senyap seminit.Tak faham.

"You must not want your future child to listen to PAZ first before His word right?"
What wrong with that? I've grown up with all those stuff and make it well.I dont think that extras burden thinking about all these particulars..at least in my own book of definition..
 
She's smile."You've grown up big and strong.But somehow,you need someone.Everybody need someone.You shouldn't be afraid."  I neither agreed or opposing her statement.I've no concrete view about that.
 
 
 
 
 
 
 
and dila have said what she's said.i do understand,trying to practise it~
 
p/s: i have an online store now! not much,just some cool stuff that i love it so much and want to share with you too~ do visit here--> SeekerzStorez

2 comments:

dila_zarifah said...

i would say it is a process of becoming human.
be the change you wish to see, be the person you wish to be.
^_^

p/s: jari kartun tu mcm tunjuk middle finger kalau tak tengok betul2...

iNtAnCtZ said...

p/s: aiii..tu point finger laa..tgk ratio balance jari belah kanan dgn kiri..kan lain tu~

.another day of Allah's mercy.

Lilypie Kids Birthday tickers